Поправи Диснеи+ Хотстар кодове грешака: објашњено 10 уобичајених кодова грешака

Fix Disney Hotstar Error CodesКао ИТ стручњак, објаснићу неке уобичајене кодове грешака за Диснеи+ Хотстар. Код грешке 10 је један од најчешћих кодова грешке. Овај код грешке значи да постоји проблем са мрежном везом. Други уобичајени кодови грешака су 11, 12 и 13. Код грешке 11 значи да постоји проблем са сервером. Овај код грешке може бити узрокован низом ствари, укључујући нестанак сервера, проблем са ДНС-ом или проблем са заштитним зидом. Шифра грешке 12 значи да постоји проблем са клијентом. Овај код грешке може бити узрокован низом ствари, укључујући проблем са прегледачем, проблем са оперативним системом или проблем са рачунаром. Код грешке 13 значи да постоји проблем са апликацијом. Овај код грешке може бити узрокован низом ствари, укључујући проблем са софтвером, проблем са подацима или проблем са конфигурацијом.Сервис за стриминг видео у власништву Дизнија Диснеи + Хотстар има милионе пратилаца. Без сумње, Хотстар је данас један од најпопуларнијих сервиса за стриминг на захтев. Омогућава корисницима да открију своје омиљене дневне серије, ријалити програме и филмове на једној платформи.

Поправите Диснеи+ Хотстар кодове грешака

Хотстар добија невероватну популарност међу стримерима, али не сасвим без проблема; Један од главних проблема је тај што ова услуга није доступна изван Индије, а друго су грешке и грешке које с времена на време маскирају платформу. Недавно су многи корисници пријављивали уобичајене Хотстар грешке које се појављују и ометају стриминг.Поправите Диснеи Плус Хотстар кодове грешака

Читајте даље да бисте сазнали о 10 најчешћих Диснеи+ Хотстар грешака које су пријавили многи корисници.

 1. Стрим репродукције није доступан
 2. Нешто није у реду. Радимо на томе. Покушајте поново након неког времена.
 3. Хотстар грешка ХП-4030: Овај садржај није доступан у вашем региону.
 4. Хотстар грешка ДР-1100: Репродукција овог садржаја није успела због проблема са ДРМ-ом. Молим вас, покушајте поново.
 5. Хотстар грешка ХВЕБ-1006: Изгледа да сте ван мреже. Проверите своју интернет везу.
 6. Хотстар грешка 01008: Постоји проблем при повезивању са Хотстар услугом. Молим вас, покушајте поново.
 7. Хотстар грешка ПБ-1415
 8. Хотстар грешка МН-1004: Дошло је до грешке.
 9. МЕДИА_ЕРР_НЕТВОРК: Упс, изгледа да је нешто пошло наопако. Проверите своју мрежу и покушајте поново!
 10. Хотстар грешка 711.

Погледајмо сваку од ових порука о грешци детаљније.

ископчана канта за отпатке

1] Стрим репродукције није доступан

Ова грешка значи да је потребно ажурирати информације сачуване на уређају корисника. Ова грешка се лако може поправити следећим исправкама: • Обришите податке апликације Диснеи+ Хотстар
 • Поново инсталирајте Диснеи+ Хотстар апликацију.
 • Поново покрените уређај
 • Онемогућите проширења за Цхроме/Фирефок
 • Обришите колачиће и податке кеша претраживача

Молим обратите пажњу - Поред горе наведених решења, уверите се да је ваш уређај подешен на „ Аутоматски датум и време '. Можете да подесите аутоматски датум и време пратећи ову путању - Идите на 'Поставке' -> 'Систем' -> 'Датум и вријеме' и поставите га на 'Ауто'. '

2] Нешто је пошло наопако. Радимо на томе. Покушајте поново након неког времена.

Док су покушавали да приступе врхунским видео записима из апликације Хотстар, неколико корисника је пријавило ову конкретну поруку о грешци. Обично се ова грешка може појавити због конфликта скрипти на страни сервера, као што је превише саобраћаја, или проблем са прегледачем или неким додатком интегрисаним у претраживач треће стране који спречава покретање неких скрипти. Да бисте исправили ову грешку, предлажемо да покушате следеће:

 • Проверите своју мрежну везу
 • Инсталирајте други претраживач
 • Покушајте да користите Цхроме у Инцогнита или приватно прегледање Моде
 • Обришите Цхроме кеш и податке прегледања
 • Испразните свој ДНС
 • Проверите дозволу заштитног зида на вашем систему
 • Ажурирајте мрежне драјвере
 • Поново инсталирајте апликацију

Тачан узрок проблема није познат. Због тога Диснеи + ХС_хелпс производи генеричке одговоре без икаквог специфичног кода грешке.

Молим обратите пажњу - Подржани прегледачи: Цхроме (верзија 75.к и новије), Фирефок (верзија 70.к и новије). Можда ћете наићи на проблеме у другим претраживачима као што су Браве, Опера итд.

3] Хотстар грешка ХП-4030: Овај садржај није доступан у вашем региону.

Ако видите ову поруку о грешци на екрану, то значи да вашу интернет везу хостује провајдер хостинга/центар података. У овом случају, садржај неће радити преко Ви-Фи мреже. Једноставно речено, ако покушавате да се повежете преко ВПН-а, проксија или услуге „деблокирања“, садржај неће моћи да се репродукује и нећете моћи да стримујете или преузимате неке филмове и ТВ емисије. Постоје неке прве мере за наставак репродукције видео записа на Хотстар-у, можете покушати следеће:

 • Онемогућите било који ВПН или прокси који усмерава ваш интернет саобраћај ван вашег тренутног региона и покушајте поново са Диснеи+ Хотстар.
 • Подесите подешавања мреже на „ аутоматски »

Ако сте онемогућили прокси, ВПН или други софтвер за рутирање и још увек видите ову грешку, обратите се свом ИСП-у.

4] Грешка Хотстар ДР-1100: Репродукција овог садржаја није успела због проблема са ДРМ-ом.

ДРМ је скраћеница за управљање дигиталним правима. Ово је софтвер који вам омогућава да репродукујете материјал заштићен ауторским правима. Сада, пошто је већина Хотстар-овог садржаја заштићена ДРМ-ом, он не дозвољава копирање, пренос или модификовање било каквог садржаја на било који начин. Ако видите грешку ДР-1100, то може значити да покушавате да видите садржај заштићен ауторским правима без важеће претплате. Да бисте гледали садржај заштићен ДРМ-ом, биће вам потребна важећа претплата и уређај/апликација са ДРМ-ом.

можете ли преименовати цортана

5] Хотстар грешка ХВЕБ-1006: Изгледа да сте ван мреже. Проверите своју интернет везу.

Порука о грешци јасно указује да је мрежна веза изгубљена на уређају на којем покушавате да видите Хотстар садржај. Пробајте следећа решења:

 • Поново покрените кућну мрежу
 • Побољшајте свој Ви-Фи сигнал
 • Пребаците се на другу интернет везу
 • Поново покрените рутер

Ако сте испробали све горе наведено, а проблем и даље постоји, обратите се свом ИСП-у.

6] Хотстар грешка 01008: Проблем при повезивању са Хотстар сервисом.

Ова грешка указује на проблем са мрежном везом који спречава ваш уређај да комуницира са Диснеи+ Хотстар. Да бисте решили овај проблем, можете поново покренути уређај или поново инсталирати апликацију.

7] Грешка Хотстар ПБ-1415

Када делите приступ са многим пријатељима или члановима породице, вероватно ћете видети ову грешку. Када Диснеи+ Хотстар идентификује више захтева за приступ захтеваним са истог налога, појављује се грешка ПБ-1414. Да бисте решили овај проблем, потребно је да се одјавите са свих уређаја да бисте заштитили налог и поново приступили садржају.

8] Хотстар грешка МН-1004: Дошло је до грешке.

Грешка МН-1004 се обично јавља ако су Хотстар АПИ-ји блокирани на Ви-Фи вези. Да бисте исправили ову грешку, можете покушати да приступите истом садржају преко друге интернет везе уместо Ви-Фи мреже.

9] МЕДИА_ЕРР_НЕТВОРК: Упс, изгледа да је нешто пошло наопако.

Ако ваш претраживач блокира захтев за преузимање, видећете ову поруку о грешци. Такође може бити проблем у вези са заштитним зидом/антивирусом/мрежом/додатком. Мораћете да проверите подешавања антивирусног заштитног зида, онемогућите блокатор огласа , као и друге додатке и екстензије за прегледач, и покушајте поново.

10] Хотстар грешка 711

Ако добијате ову грешку, вероватно покушавате да отпремите више од 5 премиум/ВИП видео снимака у исто време по налогу. Препоручује се да повремено чистите преузимања, па прво завршите гледање већ преузетог садржаја, а затим преузмите још.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако вам је потребна помоћ, увек можете контактирати њихов тим за подршку на Твиттер-у @ДиснеиПлусХелп.

Популар Постс