Исправљена: грешка класе није регистрована на Виндовс 10/8/7

Fix Class Not Registered Error Windows 10 8 7Ако добијате грешку „класа није регистрована“ у оперативном систему Виндовс 10, 8 или 7, то значи да постоји проблем са ЦОМ компонентом која је потребна за покретање вашег програма. Ово се може десити ако је компонента оштећена, ако није правилно регистрована или ако постоји проблем са регистром. Ево како да то поправите.Грешка „класа није регистрована“ се обично дешава када покушавате да покренете програм који користи ЦОМ компоненте. Ове компоненте обично обезбеђује Виндовс, али понекад се могу оштетити или оштетити. Ако је ЦОМ компонента оштећена, то може довести до отказивања програма који је користе.

Да бисте поправили грешку 'класа није регистрована', потребно је да региструјете ЦОМ компоненту. Да бисте то урадили, морате користити |_+_| оруђе. Ево како да га користите:

  1. Отворите командну линију као администратор. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на дугме Старт и изаберите „Цомманд Промпт (Админ).“
  2. Унесите следећу команду и притисните Ентер:
|_+_|

Замени |_+_| са именом ЦОМ компоненте коју покушавате да региструјете. На пример, ако покушавате да региструјете |_+_| датотеку, укуцали бисте |_+_|.Након што покренете команду, требало би да видите поруку која каже 'ДллРегистерСервер у |_+_| успео.'

Ако и даље добијате грешку „класа није регистрована“, можда постоји проблем са регистром. Регистар је база података која чува сва подешавања и опције за ваш рачунар. Ако је регистар оштећен, може изазвати разне проблеме. Да бисте поправили регистар, потребно је да користите чистач регистра.

Постоји много средстава за чишћење регистра, али ми препоручујемо Гларисофт Регистри Репаир . То је бесплатан програм који ће скенирати ваш регистар у потрази за било каквим проблемима и поправити их. Само преузмите и покрените програм и он ће скенирати ваш регистар да ли има проблема. Када се заврши, поново покрените рачунар и погледајте да ли је грешка „класа није регистрована“ исправљена.како делити кбок оне исечке на Фацебоок-у

Јуче смо разговарали о томе како да поправимо Грешка „Класа није регистрована“ у Цхроме-у порука о грешци. Може се десити да из неког разлога откријете да не можете да отворите Виндовс Екплорер или било који други софтвер на вашем Виндовс 10/8/7 систему и добићете Класа није регистрована Екплорер.еке порука о грешци. Ако се суочавате са овим проблемом и не можете да отворите Интернет Екплорер, Едге Цортана или Старт мени, овај пост ће вам помоћи да решите проблем.

Разред није регистрован

Разред није регистрован

Ова грешка се обично јавља ако је придружена ДЛЛ датотека опозвана. Ако наиђете на класу која није регистрована у оперативном систему Виндовс 10, у зависности од апликације, можда ћете морати:

  1. поново регистроватиЕкплорерФраме.итдфајл
  2. Покрените проверу системских датотека да бисте заменили оштећенеЕкплорерФраме.итдфајл
  3. Региструјте ДЦОМ компоненте
  4. Покрените ЕТВ Интернет Екплорер Цоллецтор Сервице
  5. Поново региструјте апликације Виндовс продавнице.

Хајде да видимо како да поправимо ову грешку.

1] У овом случају, можда ћете морати да се поново региструјете ЕкплорерФраме.итд фајл.

управљачки програм основног система

Да се ​​поново региструјудлл датотека која вам је прва потребна, отворите командну линију као администратор а затим унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Поново покрените рачунар када се процес заврши. Он ће тражити и заменити оштећене датотеке оперативног система ако се пронађу.

2] Ако ово не помогне, онда је сасвим могуће да ваш ЕкплорерФраме.итд можда је оштећен и можда ћете морати да га замените 'добрим'.

Отворите повишени командни редак, откуцајте следеће и притисните Ентер да покрените проверу системских датотека :

|_+_|

3] Отворите прозор „Покрени“, откуцајте дцомцнфг и притисните ентер да отворите Услуге компоненти . Идите на следећу стазу:

Услуге компоненти > Рачунари > Мој рачунар > Конфиг. дцом.

класа нерегистровани виндовс 10

Када проширите стрелицу поред ДЦОМ Цонфиг, можда ћете видети искачући прозор са питањем да ли желите да региструјете било коју компоненту. Кликните на Да. Ово се може догодити једном или више пута. Ово ће помоћи да се исправе ДЦОМ грешке.

4] Трчи услуге.мсц отворен Сервицес Манагер . Финд ЕТВ Интернет Екплорер Цоллецтор Сервице , кликните десним тастером миша и изаберите Почетак . Ово ће вам помоћи ако наиђете на проблем у претраживачу Интернет Екплорер или Едге.

5] Поново региструјте апликације из Виндовс продавнице и види да ли то помаже.

ДО Систем Ресторе била би последња опција коју треба размотрити.

виндовс 10 негативне критике
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сигуран сам да ће вам нешто помоћи да решите свој проблем.

Популар Постс