Поправка: Није могуће додати функције у Виндовс 8.

Fix Cannot Add Features Windows 8

Ако не можете да додате нове функције у Виндовс 8, прочитајте овај водич за решавање проблема. Прочитајте ово ако вам „Набавите више уз ново издање Виндовс-а“ не ради.

Ако имате проблема са додавањем функција у Виндовс 8, не брините, нисте сами. Многи људи имају исти проблем, али постоји решење. Прва ствар коју треба да урадите је да отворите Цонтрол Панел. Да бисте то урадили, само потражите „Контролна табла“ у Старт менију. Када сте у контролној табли, идите на „Програми и функције“. Када сте у прозору Програми и функције, кликните на „Укључи или искључи Виндовс функције“. Ово ће отворити нови прозор са листом свих Виндовс функција. Померајте се надоле по листи док не пронађете опцију „Мицрософт .НЕТ Фрамеворк 3.5“. Уверите се да је поље поред ове опције означено, а затим кликните на дугме 'ОК'. Када то урадите, Мицрософт .НЕТ Фрамеворк 3.5 ће бити инсталиран и требало би да будете у могућности да додате функције у Виндовс 8 без икаквих проблема.Видели смо како можете додајте више функција у Виндовс 8 . Али понекад ова процедура можда неће радити. Рецимо да бисте надоградили своју верзију Виндовс 8 на новију верзију, отворите Цонтрол Панел > Систем Пропертиес и кликнете Добијте више функција са новом верзијом Виндовс-а . Затим купите кључ и унесете га преко везе „Додај функције у Виндовс 8“.Не могу да додам функције у Виндовс 8

Обично у таквом сценарију ваш Виндовс 8 треба надоградити на новију верзију. Али у ретким случајевима, можда ћете открити да функција није додата, већ се уместо тога покреће операција враћања система и ваш Виндовс се враћа у претходно стање.У том случају можете сазнати да ли је услуга под називом НЛС услуга присутна на вашем рачунару.

обришите историју удаљене радне површине

Да бисте то урадили, отворите мени Вин + Кс, откуцајте услуге.мсц и притисните ентер да отворите Услуге . Проверите овде да ли можете да пронађете НЛС сервис . НЛС услуга је покренута нлссрв32.еке и део је Управљање лиценцама Налпеирон . Ова услуга вам омогућава да користите производе који користе Налпеирон систем лиценцирања.

Датотека нлссрв32.еке се обично налази у фасцикли Ц: Виндовс Систем32 и користе је многи програмери софтвера укључујући НитроПДФ, Алиен Скин, Алтирис, БЦЛ, Симантец, итд. Ако сте инсталирали било који од њихових производа на свој систем, ускоро ће овај процес бити присутан на вашем рачунару.КБ2787752 каже да је познато да ова услуга омета процес ажурирања. Дакле, ако пронађете НЛС услугу, промените њен тип покретања у Онемогућено и поново покрените рачунар.

Када то урадите, покушајте да додате нове функције у Виндовс 8. То би требало да помогне.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

запамтите да додајте функције у Виндовс 8 , морате имати активирану копију Виндовс 8 инсталирану на рачунару.

Популар Постс