Не могу да отворим датотеку поруке у програму Оутлоок - Оутлоок датотека са подацима

File Cannot Be Opened Message Outlook Outlook Data FileАко сте у ситуацији да не можете да отворите Мицрософт Оутлоок и своје ПСТ и ОСТ Оутлоок датотеке са подацима, Оутлоок Дата Филе Рецовери може помоћи. Сазнај како. Видећете поруку - Датотека се не може отворити.

Када не можете да отворите датотеку поруке у Оутлоок-у, то је обично зато што је ваша Оутлоок датотека са подацима оштећена. Постоји неколико начина да ово поправите, али најчешћи је да користите алатку за поправку пријемног сандучета. Алатка за поправку пријемног сандучета је уграђена алатка која може да скенира вашу Оутлоок датотеку података у потрази за грешкама и да их поправи. Да бисте га користили, мораћете да имате резервну копију Оутлоок датотеке са подацима. Када то добијете, можете покренути алатку за поправку пријемног сандучета и пустити да ради своје. Ако алатка за поправку пријемног сандучета не реши ваш проблем, можда ћете морати да креирате нову Оутлоок датотеку са подацима. Да бисте то урадили, мораћете да извезете постојеће податке из Оутлоок-а, а затим да их увезете у нову датотеку са подацима. Овај процес може бити мало тежак, па је најбоље да се консултујете са професионалцем ако нисте сигурни како да то урадите. Када креирате нову Оутлоок датотеку са подацима, можете почети да је користите и видите да ли је проблем решен. Ако не, можда ћете морати да избришете стару датотеку са подацима и почнете изнова. Ово може бити мука, али је често једини начин да се поправи оштећена датотека са подацима.обришите историју удаљене радне површине

Ако сте у ситуацији да Мицрософт Оутлоок и ваш Оутлоок датотеке са подацима не отварај и причамо о .пст и .ост датотеке , односно лак начин да се све врати у нормалу. Већина људи ће добити поруку о грешци која каже да из неког разлога не могу да отворе Оутлоок.Датотека не отвара поруку у Оутлоок-у

Моћи

Прва ствар коју треба да урадите у таквом случају је да поново покренете рачунар и покушате поново. Много пута се знало да помаже. Ако није, можете покренути Оутлоок у безбедном режиму и видети.Покрените Оутлоок у безбедном режиму

У реду, један од разлога зашто се Оутлоок 2016 можда неће покренути може имати много везе са инсталираним екстензијама. Да бисмо то сигурно сазнали, потребно је да покренемо програм у безбедном режиму, јер ће у овом случају сва проширења бити онемогућена.Покретање Оутлоока у безбедном режиму је прилично лако. Само кликните на ВинКеи + Р , тип перспектива / сигурна у дијалогу, а затим притисните Ентер. Ако се програм покрене у безбедном режиму, онда је све повезано са екстензијама или неким од екстензија. Мораћете да онемогућите проблематично проширење.

Вратите Оутлоок датотеку са подацима

Мицрософт је обезбедио Алат за поправку пријемног сандучета који вам омогућава да опоравите фасцикле и ставке из оштећених личних фасцикли или .пст датотеке . Може чак и да врати ставке из офлајн фасцикле или .ост фајлови. ИН Алат за проверу интегритета ОСТ-а помоћи вам да поправите оштећене .ост датотеке .

До поправити Оутлоок пријемно сандуче у Оутлоок 2016 затворите софтвер и идите до следеће локације:

|_+_|

Следећи корак је отварање СЦАНПСТ.ЕКСЕ , а затим изаберите Оутлоок датотеку са подацима коју желите да скенирате.

Имајте на уму да свако скенирање креира нову датотеку евиденције. Међутим, можете да отворите окно са опцијама и искључите аутоматско генерисање датотеке евиденције. Ако желите, имате приложене резултате уз већ постојећу датотеку.

Изаберите „Старт“ да бисте започели скенирање. Сада, ако скенирање пронађе грешке, изаберите „Поправи“ да бисте започели процес њиховог поправљања.

За оне који нису знали, скенирање ствара резервну датотеку током процеса враћања. Ако постоји разлог да промените подразумевану локацију и име датотеке резервне копије, једноставно додајте ново име у ' Унесите име за датотеку резервне копије » Или претражите и изаберите име које желите да користите.

Када се враћање заврши, само покрените Оутлоок 2016 са недавно враћеном Оутлоок датотеком података.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс