Најбољи скринсејвери за Виндовс 10

Best Screensavers Windows 10Као ИТ стручњак, често ме питају који су најбољи скринсејвери за Виндовс 10. У овом чланку ћу поделити своја три најбоља избора за најбоље чуваре екрана за Виндовс 10. 1. Мој први избор за најбољи сцреенсавер за Виндовс 10 је Акуариум Сцреенсавер. Овај скринсејвер је савршен за свакога ко воли акваријуме или морски живот. Чувар екрана акваријума је бесплатни сцреенсавер који се може преузети из Мицрософт продавнице. 2. Мој други избор за најбољи сцреенсавер за Виндовс 10 је Натуре Сцреенсавер. Овај скринсејвер је савршен за све који воле природу и желе да се опусте и опусте. Чувар екрана природе је бесплатни сцреенсавер који се може преузети из Мицрософт продавнице. 3. Мој трећи избор за најбољи сцреенсавер за Виндовс 10 је 3Д Пипес Сцреенсавер. Овај скринсејвер је савршен за све који воле 3Д графику или желе да додају мало пизза на своју радну површину. 3Д Пипес Сцреенсавер је бесплатни сцреенсавер који се може преузети из Мицрософт Сторе-а. Ево га, моја три најбоља избора за најбоље чуваре екрана за Виндовс 10. Било да волите акваријуме, природу или 3Д графику, постоји чувар екрана за вас. Зато само напред и преузмите један (или све) од ових скринсејвера и уживајте!видеопад трим видео

Будимо искрени, спласх сцреенови се не користе тако широко као што су били. Људи ових дана више воле позадине од анимираних сцена. Међутим, још увек постоје они који воле идеју скринсејвера за свој Виндовс ПЦ и не можемо им рећи да то не воле јер смо сви слободни!

Чувари екрана за Виндовс 10

месечев брод , Јапан Спринг и живи каменчић скринсејвери су неки од најбољих скринсејвера на које смо наишли дуго времена. У ствари, Моонлит Схип је први скринсејвер који сам користио у последњих 10 година, тако да сам био помало непоколебљив у погледу тога шта да очекујем. Могу са сигурношћу да кажем да су скринсејвери прелепи, иако их више не сматрам занимљивим са моје стране, али остављају нешто на вашој радној површини, посебно за децу која теже ка томе.

1] Сцреенсавер 'Моонсхип'

Чувари екрана за Виндовс 10Када је у питању преузимање и инсталирање Моонлит Схип-а, потребно је само неколико минута. Као што се и очекивало, време ће зависити од брзине вашег интернета и снаге вашег рачунара. Једном инсталиран, одмах ћете разумети зашто се овај сцреенсавер сматра елегантним. То вас не шокира, само вас чини смиреним.

Овде видимо призор где таласи милују чамац, а у даљини месец гледа доле са ноћног неба. Једноставно лепо, елегантно и професионално дизајнирано. Видимо га као реалистичан приказ природе, али у њему има и неке романтике. Желите да користите свој Виндовс рачунар да импресионирате своју значајну другу штреберу? Овај скринсејвер би могао да помогне, или можда само идемо испред себе.

Што се тиче графике, она је веома богата и глатка, не видимо много тога у бесплатним скринсејверима сада или икада раније. Такође, имајте на уму да ће Моонлит Схип радити на свим Виндовсима. Преузмите Моонлит Схип са Званични сајт .Читати: Да ли су скринсејвери неопходни? .

2] Јапан Спринг Сцреенсавер

чувар екрана

Ово је још један сцреенсавер који нам се свиђа. Није тако добар као Моонлит Схип, али то није важно ако тражите скринсејвер који није таман и емотиван. Инсталација је иста и радиће на истом броју оперативних система. Преузимање Јапан Спринг .

3] Река Сцреенсавер

чувари екрана

Волимо овај јер је тако јасан и удобан. Ништа се много не дешава осим кретања воде и позадинске буке таласа и птица. Тако глатко, не омета и волимо га. Овај сцреенсавер је такође доступан за Виндовс КСП до Виндовс 10. Преузмите река .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Чувари екрана често укључују други софтвер, тако да би требало да будете на опрезу када је процес инсталације у току и да одбијете све понуде трећих страна које могу бити дате.

Популар Постс