Најбољи бесплатни клијенти е-поште за Виндовс 10 ПЦ

Best Free Email ClientsКада је у питању избор клијента е-поште, постоји много опција. Али који је најбољи за Виндовс 10? Ево наших најбољих избора. 1. Мицрософт Оутлоок Оутлоок је одличан избор за кориснике оперативног система Виндовс 10. Брз је, поуздан и долази са мноштвом функција које га чине једним од најпопуларнијих клијената е-поште. 2. Мозилла Тхундербирд Тхундербирд је још један одличан клијент е-поште за Виндовс 10. Препун је функција, укључујући подршку за више налога, уграђену проверу правописа и моћну функцију претраживања. 3. Гоогле Гмаил Гмаил је одличан избор за кориснике оперативног система Виндовс 10 који желе једноставан, поуздан клијент е-поште. Долази са свим функцијама које очекујете од врхунске услуге е-поште, укључујући подршку за више налога, филтрирање нежељене поште и још много тога. 4. Виндовс Ливе Маил Виндовс Ливе Маил је добра опција за кориснике оперативног система Виндовс 10 који желе основни клијент е-поште. Нема сва звона и звиждаљке неких других клијената на овој листи, али обавља посао и једноставан је за употребу.У ово доба интернета, преоптерећење е-поште је постало уобичајено. У просеку, добијање десет до двадесет имејлова није велика ствар, а осим тога, многи људи имају више налога е-поште. Када имате више налога е-поште, потреба за клијентом е-поште постаје неизбежна. У овом посту погледали смо неке од најбољи бесплатни клијенти е-поште за рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8/7.

тастатура заостаје Виндовс 10

Бесплатни клијенти е-поште за Виндовс 10

Клијент е-поште је исти софтвер као Мицрософт Оутлоок , који можете инсталирати на Виндовс и додати више налога. Неки од ових клијената нуде продуктивне функције које вам помажу да боље рукујете имејлом.

 1. поштанска апликација
 2. еМ клијент
 3. Маил Спринг
 4. Спарк Маил
 5. Спике
 6. Тхундербирд
 7. АЕРЦ
 8. Твобирд.

Неки од ових клијената е-поште такође долазе са Про верзијама. Поменућу ограничење бесплатне верзије где је то прикладно. Такође, фокусираћу се на важне карактеристике јер оне нуде све основне функције које сваки клијент е-поште треба да понуди. Неки од клијената е-поште такође нуде функције за сарадњу које најбоље функционишу када сви користе истог клијента.1] Апликација Маил за Виндовс 10

Виндовс 10 клијент поште

Пошта за Виндовс 10 је подразумевани клијент поште у Виндовс-у. Нуди многе функције ово би требало да буде довољно за сваког корисника Виндовс-а који жели да повеже више налога е-поште. Пружа функције као што су фокусирано поштанско сандуче, приказ курсора, @Помињања, слање е-порука као прилога, повезани поштански сандучићи, покрети превлачења, потписи итд.

Такође можете преузети Виндовс Маил из Мицрософт продавнице.2] еМ клијент

Бесплатни клијенти е-поште за Виндовс 10

Објављен 2007. године, еМ Цлиент је популаран Виндовс клијент е-поште који нуди управљање е-поштом, календаром и контактима у својој бесплатној верзији. Бесплатна верзија је ограничена на једну лиценцу за уређај са два некомерцијална налога е-поште. Дакле, ако вам ради, обавезно пробајте.

Главна сврха еМЦлиент-а је да понуди контекстуалне информације из ваших е-порука. Не само да ћете упознати пошиљаоца, већ ћете научити и историју порука, историју прилога и дневни ред, што свима може уштедети много времена. Преузмите га са Ево .

3] МаилСпринг

МаилСпринг клијент е-поште за Виндовс

Почевши од МаилСпринг-а, тражимо бесплатне, али модерне клијенте е-поште који су превазишли Оутлоок и сличне клијенте е-поште. Не само да нуде исти скуп функција, већ укључују потврде о читању, праћење линкова, аутоматски превод, проверу правописа.

Ево листе других карактеристика:

 • Више налога (ИМАП и Оффице 365)
 • Подршка за додир и покрете
 • Проширене пречице
 • Трагање муње
 • Једно поштанско сандуче
 • Подршка за Мац, Виндовс и Линук
 • Теме и распореди

преузети са њега Почетна страница

4] Спарк Маил

СпаркМаил клијент поште за Виндовс

две врсте тастатуре

Апликација СпаркМаил је бесплатни клијент е-поште за Теамс. Бесплатна верзија нуди 5 ГБ за цео тим. Ево листе атрактивних карактеристика:

 • Коментари приватног тима
 • Општи нацрти
 • Шаблони одговора
 • Пошаљите касније
 • Подсетник за праћење
 • Делегација е-поште
 • Пошаљите е-пошту као везу

У бесплатној верзији можете имати 2 активна запослена и десет делегација е-поште по тиму. Међутим, овде нема функције улоге.

преузети са њега Почетна страница .

5] Спике

бесплатни клијенти е-поште

Овај бесплатни клијент е-поште је усредсређен на разговор и нуди интерфејс налик на ћаскање за е-пошту. Очигледно, ово најбоље функционише када обе стране имају Спајка. Иако је бесплатан за свакога ко има личну адресу е-поште, ограничење је 100.000 порука. ИМО, то је много. Накупио сам преко педесет осам хиљада мејлова за више од десет деценија.

 • Комбиновани календари са интелигентним заказивањем
 • Напредни преглед датотека са могућношћу прегледа свих послатих датотека на једном месту
 • Радни простор за више разговора или група
 • Фолдер „Приоритет“ са напредном претрагом
 • Шифроване е-поруке

Провери Спајка Ево .

6] Тхундербирд

Тхундербирд клијент поште за Виндовс

Тхундербирд је један од најстаријих клијената е-поште које је објавила Мозилла. Теме и додаци су моћне карактеристике овог клијента е-поште које га издвајају. Пошто је бесплатан софтвер отвореног кода, заједница га може развити као ниједан други софтвер. Осим тога, подржава е-пошту са картицама, подршку за услуге у облаку за велике прилоге, паметне фасцикле итд.

Преузмите га са Ево. Недавно је објављен за Виндовс Магазине и такође ако га више волите као бесплатан клијент е-поште као што је Оутлоок.

7] АЕРЦ

АЕРЦ је клијент е-поште заснован на терминалу за оне који воле терминал и желе да имају функције сличне клијентима е-поште. Нема корисничког интерфејса; мораћете да одштампате скоро све, а не само е-пошту.

 • Подршка за више налога, ИМАП, Маилдир, СМТП и Сендмаил протоколе за пренос
 • Подршка за ЦалДАВ и ЦардДАВ за синхронизацију контаката и догађаја у календару
 • Подршка за асинхрони ИМАП
 • Ефикасно коришћење мреже

То је 100% бесплатно и отвореног кода. Погледај Ево.

пц вс мац 2016

8] Две птице

Ако тражите Гмаил клијент за Виндовс, требало би да дате Твобирд покушај. Има неке лепе функције као што су подсетници и белешке. Можете пронаћи све функције, опције и упутства да бисте започели са овим елегантним клијентом е-поште.

САВЕТ : Ево неких од најбољих бесплатни сервери за пошту за слање и примање е-поште.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Постоје значајни фактори које треба узети у обзир при избору клијента е-поште. Укључује обједињено поштанско сандуче, одлагање сигнала, пречице на тастатури, интеграцију апликација, шаблоне и подршку за програмере. Можда нећете пронаћи све функције у бесплатној верзији, али неке од њих су основне и требало би да буду доступне у сваком клијенту е-поште.

Популар Постс