Дозволите или блокирајте искачуће прозоре у Цхроме-у, Фирефок-у, Едге-у, Опери, Интернет Екплорер-у

Allow Block Pop Ups ChromeНаучите како да управљате или блокирате досадне или застрашујуће искачуће огласе у прегледачима Едге, Цхроме, Фирефок, Интернет Екплорер, Опера у Виндовс 10/8/7.

Као ИТ стручњак, увек ме питају како да управљам искачућим прозорима у различитим прегледачима. Ево кратког водича о томе како да дозволите или блокирате искачуће прозоре у Цхроме-у, Фирефок-у, Едге-у, Опери и Интернет Екплорер-у. У Цхроме-у можете дозволити или блокирати искачуће прозоре са сајтова. Да бисте то урадили, кликните на три тачке у горњем десном углу Цхроме прозора и изаберите „Подешавања“. Померите се надоле до одељка „Приватност и безбедност“ и кликните на „Подешавања сајта“. У одељку „Искачући прозори и преусмеравања“ можете да подесите поставку на „Блокирано“ или „Дозвољено“. У Фирефок-у такође можете дозволити или блокирати искачуће прозоре. Да бисте то урадили, кликните на три реда у горњем десном углу Фирефок прозора и изаберите „Опције“. Изаберите картицу „Приватност и безбедност“ и померите се надоле до одељка „Дозволе“. У одељку „Искачући прозори“ можете да изаберете „Блокирај“ или „Дозволи“. У Едге-у можете дозволити или блокирати искачуће прозоре са сајтова. Да бисте то урадили, кликните на три тачке у горњем десном углу прозора Едге и изаберите „Подешавања“. Померите се надоле до одељка „Приватност и безбедност“ и кликните на „Подешавања сајта“. У одељку „Искачући прозори“ можете да подесите поставку на „Искључено“ или „Укључено“. У Опери такође можете дозволити или блокирати искачуће прозоре. Да бисте то урадили, кликните на икону Опера у горњем левом углу прозора Опера и изаберите „Подешавања“. Изаберите картицу „Приватност и безбедност“ и померите се надоле до одељка „Дозволе“. У одељку „Искачући прозори“ можете да изаберете „Блокирај“ или „Дозволи“. Коначно, у Интернет Екплорер-у можете дозволити или блокирати искачуће прозоре са сајтова. Да бисте то урадили, кликните на икону зупчаника у горњем десном углу прозора Интернет Екплорер-а и изаберите „Интернет опције“. Изаберите картицу „Приватност“ и кликните на дугме „Блокатор искачућих прозора“. Затим можете да изаберете „Искључи блокатор искачућих прозора“ или „Укључи блокатор искачућих прозора“.датотека или директоријум су оштећени и нечитљиви Виндовс 10

Искачући огласи су мали, а понекад и велики прозори који се аутоматски отварају на екрану када претражујете веб. Могу бити попуп или попуп. Искачући прозори отворити испред активног прозора претраживача, док Поп-уп отворите у претраживачу и тек када затворите претраживач видећете искачући прозор.Не постоји ништа досадније од искачућих прозора у претраживачу када претражујете Интернет. Међутим, ових дана већина модерних претраживача има снажне блокаторе искачућих прозора који помажу у блокирању искачућих прозора у Виндовс-у, а они су подразумевано омогућени. Иако их можда имаискачући прозорикоји су корисни и важни - неки од њих могу бити досадни огласи, адвер, искачући прозори за крађу идентитета, искачући прозори застрашујућих програма који вас приморавају да купујете лажне оптимизаторе или безбедносни софтвер, Дриве-би лоадинг искачући прозори или искачући прозори који инсталирају малвер када их затворите.

Искачући прозор може да се отвори када отворите веб локацију или да се покрене када отворите везу на веб страници. У таквим случајевима отварају се два прозора: један је ваша веза, а други је искачући оглас. Ако се искачући огласи отварају чак и када не прегледате, вероватно је да је ваш Виндовс рачунар заражен шпијунским софтвером или да има инсталиран рекламни софтвер.Управљање искачућим прозорима у претраживачима

Већина безбедносног софтвера данас укључује робусну функцију заштите искачућих прозора. Обично је подразумевано омогућен, али обавезно га омогућите у свом антивирусном софтверу. Али много пута, чак и са свим нашим анти-искочифункције су на месту, понекад их видите да измичу. Ако вам је потребна већа заштита, можете да инсталирате проширење прегледача за блокирање искачућих прозора или размислите о инсталирању бесплатног софтвера за блокирање искачућих прозора. Они су прилично агресивни у блокирању искачућих и искачућих прозора.

Сваки пут када ваш претраживач блокира искачући прозор, видећете обавештење. Биће вам представљене и опције: - Дозволи искачући прозор или Блокирај искачући прозор - Овај пут или Увек. У овом посту ћемо видети како можете блокирати досадне искачуће прозоре у прегледачима Едге, Цхроме, Фирефок, Интернет Екплорер, Опера у Виндовс 10/8/7.

Блокирајте искачуће прозоре у Цхроме-у

Блокирајте искачуће прозоре у Цхроме-уПокрените Цхроме, унесите следеће у траку за адресу и притисните Ентер:

није могао да ажурира системски резервисану партицију прозора 10
|_+_|

Овде можете управљати, дозволити или блокирати искачуће прозоре.

Блокирајте искачуће прозоре у Фирефок-у

блокирај фирефок искачуће прозоре

Покрените Фирефок и идите на следећу опцију користећи адресну траку:

процесор не ради на такту
|_+_|

Овде можете:

  • Дозволи сајтове
  • Обриши сајт
  • Избришите све локације.

Блокирајте искачуће прозоре у Опери

блокира искачуће прозоре у опери

Покрените Опера, унесите следеће у траку за адресу и притисните Ентер:

|_+_|

Овде можете управљати, дозволити или блокирати искачуће прозоре.

Управљајте искачућим прозорима у Мицрософт Едге-у

управљајте искачућим прозорима у Едге-у

датотеке које се не отпремају на гоогле диск

Покрените Едге (Цхромиум), унесите ово у траку за адресу и притисните Ентер:

|_+_|

Овде можете управљати, дозволити или блокирати искачуће прозоре.

Блокирајте искачуће прозоре у Интернет Екплорер-у

блокира искачуће прозоре у Интернет Екплорер-у

Отворите Интернет опције > картицу Приватност. У подешавањима блокаде искачућих прозора можете да потврдите или поништите избор Укључите блокатор искачућих прозора Означите поље да бисте омогућили или онемогућили блокатор искачућих прозора.

Кликом на дугме 'Подешавања' можете додати или уклонити веб локације које би требало да дозвољавају искачуће прозоре. Такође можете одабрати ниво блокирања: висок, средњи или низак. Поставка Средње је погодна за већину корисника.

ФИИ, блокатор искачућих прозора се разликује од Паметан екран , јер ограничава само већину искачућих прозора на сајтовима. СмартСцреен, с друге стране, проверава сајтове које посећујете и датотеке које преузимате да ли претње вашој безбедности.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ти ово помаже. За неколико дана видећемо како избегавајте злонамерне искачуће прозоре у вашем претраживачу .

Популар Постс