Подесите, одложите, убрзајте титлове у ВЛЦ Медиа Плаиер-у

Adjust Delay Speedup Subtitle Speed Vlc Media PlayerНаучите како да контролишете време и одлагање синхронизације титлова, убрзате, успорите, прилагодите брзину титла у ВЛЦ Медиа Плаиер-у на Виндовс рачунару.

Као ИТ стручњак, показаћу вам како да прилагодите, одложите и убрзате титлове у ВЛЦ Медиа Плаиер-у. ВЛЦ Медиа Плаиер је бесплатан мултимедијални плејер отвореног кода који репродукује већину мултимедијалних датотека, као и дискове, уређаје и мрежне протоколе за стриминг. Да бисте подесили кашњење титлова у ВЛЦ Медиа Плаиер-у, отворите мени Алатке и изаберите Преференце. У прозору Преференцес идите на картицу Субтитлес & ОСД и изаберите поље Делаи. Можете да унесете позитивну или негативну вредност у милисекундама да бисте одложили или убрзали титлове. Да бисте променили величину фонта титла у ВЛЦ Медиа Плаиер-у, отворите мени Алатке и изаберите Преференце. У прозору Преференцес идите на картицу Субтитлес & ОСД и изаберите поље Фонт Сизе. Можете да унесете вредност између 1 и 1000 да бисте променили величину фонта. Да бисте променили боју титла у ВЛЦ Медиа Плаиер-у, отворите мени Тоолс и изаберите Преференцес. У прозору Преференцес идите на картицу Субтитлес & ОСД и изаберите поље Боја текста. Можете да унесете код боје у хексадецималном формату да бисте променили боју титлова. То је све што је потребно за подешавање, одлагање и убрзавање титлова у ВЛЦ Медиа Плаиер-у. Помоћу ових једноставних савета можете прилагодити начин на који ваши титлови изгледају и понашају се како би боље одговарали вашим потребама.ВЛЦ вероватно најпопуларнији, бесплатни, мулти-платформски медиа плејер отвореног кода. Многи од нас користе титлове када гледају филмове на нашем Виндовс рачунару ако су доступни на другом језику. Поред тога, многи људи користе титлове да би се упознали са непознатим језиком.Понекад корисници могу наићи на проблеме као што су кашњења. То значи да не можете пронаћи тачне титлове у тачно време. Може бити одложено или се појавити раније. Ово се дешава када медијски плејер не може исправно да синхронизује титлове. Такође, овај проблем се јавља када су титлови написани погрешно. Могуће је конвертовати .срт датотеку (стандардна екстензија датотеке титлова) у .ткт. Ако неко изврши погрешне измене у овој датотеци, можда ћете имати проблема са титловима.

Ако се суочавате са сличним проблемима, можете погледати овај водич. Овде можете подесити брзину титлова у ВЛЦ-у и добити решење за поправку синхронизације титлова.Подесите брзину титлова у ВЛЦ Медиа Плаиер-у

Постоје два различита начина за подешавање брзине титла ВЛЦ Медиа Плаиер . Први ће бити урађен помоћу пречице на тастатури, а други ће се урадити ручно. Ако користите пречицу на тастатури, можете да одложите или убрзате титлове за 50 мс. Ово је поправљено и не може се променити. Међутим, ако користите ручну методу, можете учинити исто за 1 мс.

Коришћење тастатуре

Ако мислите да треба да убрзате репродукцију титлова, само кликните господин . Ово ће га убрзати за 50 мс.Ако мислите да треба да одложите титлове, само кликните ВРЕМЕ дугме. Ово ће успорити брзину титла за 50 мс. Можете га притиснути колико год пута желите.

ручна метода

Као што је раније поменуто, добићете више опција користећи ову технику. Да бисте подесили брзину ВЛЦ титлова, само отворите одређени видео, кликните на „Алатке“ > „Синхронизујте нумере“.

Подесите брзину титлова за ВЛЦ Медиа Плаиер

Сада можете да га прилагодите користећи опцију ' Синхронизација титлова '. Ако притиснете дугме за доле, убрзаће се. Супротна ствар (дугме горе) ће вам омогућити да одложите брзину титла. Такође је могуће променити трајање титлова. дугмад горе/доле раде на исти начин.

Белешка: Ако затворите медија плејер, потребно је да га поново конфигуришете.

Надам се да ће вам овај мали водич много помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Узгред, да ли сте то знали ВЛЦ може да снима екран радне површине ?

Популар Постс