Поправите шифру грешке ЦАА30194 Теамс на Виндовс рачунару

Popravite Sifru Greske Caa30194 Teams Na Vindovs RacunaruМицрософт Теамс има свој део грешака при пријављивању, а једна од њих је код грешке ЦАА530194 , што спречава кориснике да се пријаве у Мицрософт Теамс. Ово генерално указује да тимови имају проблема да контактирају исправне сервере. Ако се суочите са овим проблемом, погледајте овај чланак јер смо овде разговарали о решењима за решавање Теамс кода грешке ЦАА30194. Шифра грешке тима ЦАА30194Шта је код грешке ЦАА30194?

Теамс шифра грешке ЦАА30194 је код грешке при пријављивању који се обично појављује када клијенти на десктопу покушају да се пријаве, али не могу да се повежу са Мицрософт сервером. Ово може бити због неких грешака, оштећене кеш меморије, погрешно конфигурисаних ЈСОН датотека итд.

Поправите шифру грешке Теамс ЦАА30194 на Виндовс рачунару

Ако добијете Теамс код грешке ЦАА30194 и не можете да се пријавите на Виндовс рачунар, прво покушајте да се одјавите, а затим поново уђете, а ако то не помогне, извршите следећа решења: 1. Поново покрените уређај и рутер
 2. Обришите кеш тимова
 3. Избришите ЈСОН датотеке
 4. Омогућите ТЛС функцију у Интернет опцији
 5. Онемогућите ВПН
 6. Поново инсталирајте апликацију Теамс
 7. Користите веб верзију

Хајде да почнемо.

1] Поново покрените уређај и рутер

Прво што се препоручује је поновно покретање уређаја и рутера, а затим поновно покретање Мицрософт Теамс-а. Разлог за грешку ЦАА30194 може бити привремена грешка, а најбољи начин да се ово реши је поновним покретањем уређаја.

2] Обришите кеш тимоваСве апликације чувају кеш меморије, а ови кешови имају тенденцију да се оштете. Можемо се суочити са истом ситуацијом, па зато и идемо очистите Мицрософт Теамс кеш меморију , а ово су следећи кораци:

 • Кликните на Вин + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени.
 • Извршите наредбу наведену у наставку и притисните дугме Ентер: АЕФ4384457Е44Д5Д9Д6Е04041БДБ1Д19Е63ЕЦФФ9
 • Отворите следеће фасцикле, а затим обришите сав њихов садржај.
  • кеш\кеш апликације
  • блоб_стораге
  • Цацхе
  • базе података
  • ГПУ кеш меморија
  • ИндекедДБ
  • Локално складиште
  • тмп
 • Коначно, поново покрените систем и покрените Мицрософт Теамс.

Ако Мицрософт Теамс настави да приказује код грешке ЦАА30194, пређите на решења наведена у наставку.

3] Избришите ЈСОН датотеке

ЈСОН датотеке су Мицрософт датотеке које садрже све информације о конфигурацији, ауторизацији, подешавањима итд. Стога, ако се покваре, сигурно ћемо имати проблема приликом пријављивања. У овом случају, морамо да избришемо датотеке, а када поново отворимо датотеку

Ево како да их избришете:

 • Веома важно, правилно затворите апликацију, а затим притисните Вин + Р да бисте отворили дијалог Покрени.
 • Сада извршите следећу команду:
  %аппдата%\Мицрософт\теамс
 • Пронађите и изаберите све датотеке са .јсон проширење, а затим их деинсталирајте.

Када се ове датотеке избришу, поново покрените Теамс јер ће то регенерисати ЈСОН датотеке и покушајте да користите апликацију. Надамо се да ће ово обавити посао, а ако не види следеће решење.

4] Омогућите ТЛС функцију у Интернет опцији

Покушајте да омогућите ТЛС функција у Интернет опцији. То ће спречити уређај да искључи везу тако што ће обезбедити безбедну везу током преноса података.

Ево како да омогућите ТЛС:

 • Идите на траку за претрагу, откуцајте и изаберите Интернет опције на искачућој табли.
 • Кликните на картицу Напредно и идите до одељка Безбедност.
 • Погледајте да ли су ТЛС 1.0, ТЛС 1.1, ТЛС 1.2 и ТЛС 1.3 омогућени или не, ако су онемогућени, омогућите их.
 • На крају, изаберите дугме ОК да бисте сачували промене.

Покрените Мицрософт Теамс да видите да ли се проблем и даље јавља

5] Онемогућите ВПН

ВПН клијент и прокси сервери могу изазвати сметње у вези између Теамс сервера и Виндовс 11/10 клијентске машине. Као резултат тога, нећемо моћи да приступимо тимовима, па или онемогућите или деинсталирајте свој ВПН софтвер или уклоните било који прокси сервер са уређаја. Када завршите, проверите да ли је пријављивање у Тим могуће или не.

минд мап виндовс 10

6] Поново инсталирајте апликацију Теамс

Понекад проблем лежи у инсталацији, због чега било које методе за решавање проблема осим поновног инсталирања апликације неће радити. У овом решењу ћемо деинсталирати апликацију, избрисати фасциклу АппДата, а затим је поново инсталирати.

Након што деинсталирате апликацију, кликните на Вин + Р да бисте отворили дијалог Покрени. Тип %аппдата% , притисните дугме Ентер, а затим претражите фасцикле Теамс. Кликните десним тастером миша на њега и изаберите опцију Деинсталирај. Након што то урадите, поново покрените рачунар и инсталирајте нову копију апликације.

7] Користите веб верзију

Грешка ЦАА30194 се углавном види у десктоп верзији Теамс-а. Стога, ако се горе поменута решења чине неефикасним, предлажемо да покренете веб верзију апликације. Да бисте приступили овоме, само идите на Тимови на теамс.мицрософт.цом , пријавите се на налог и наставите.

Надамо се да ће ово обавити посао за вас.

Читати: Решите проблеме са пријављивањем на Мицрософт Теамс: Нисмо могли да вас пријавимо

Како да поправим грешку при преузимању Мицрософт Теамс-а?

Ако Мицрософт тимови не успевају да преузму датотеке , затим проверите дозволе за датотеку, као и потражите неважеће знакове у путањи датотеке.

Такође прочитајте: Како да поправите грешку Мицрософт Теамс ЦАА5009Д .

 Шифра грешке тима ЦАА30194
Популар Постс