Мицрософт Едге трепери црни екран [поправљено]

Microsoft Edge Migaet Cernym Ekranom Ispravleno

недефинисан

Ако на Мицрософт Едге-у имате црни екран смрти, не очајавајте. Постоји неколико ствари које можете покушати да решите проблем.Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успе, покушајте да затворите и поново отворите Едге. Ако то и даље не ради, покушајте да ресетујете Едге. Да бисте то урадили, идите на мени Подешавања и кликните на „Ресетуј“.Ако ниједно од ових решења не функционише, могуће је да постоји проблем са вашим графичким драјвером. Покушајте да ажурирате свој графички драјвер и видите да ли то решава проблем.

Ако и даље имате црни екран смрти, постоји шанса да постоји озбиљнији проблем са вашим рачунаром. У том случају, мораћете да контактирате стручњака за помоћ.Ако екран настави да трепери црно или да трепери док користите Мицрософт Едге, овај пост ће бити од помоћи у решавању проблема. Проблем за неке кориснике је озбиљан и понекад их спречава да користе програм као да су сви замрзнути. Мораћете да сачекате док се контрола не врати.

Који су могући узроци да црни екран трепери на Едге-у?

Оштећене Едге датотеке, застарели графички драјвери или лажна проширења претраживача могу изазвати овај проблем.индекс Виндовс искуства 8.1

Поправи црни екран који трепери Мицрософт Едге

Постоје три начина да поправите Мицрософт Едге који трепери црни екран на Виндовс 11/10:

  1. Проверите проширења
  2. Онемогућите хардверско убрзање
  3. Ажурирајте графички драјвер
  4. Ресетујте Мицрософт Едге
  5. Остале понуде.

Ова решења претпостављају да сте ажурирали Мицрософт Едге на најновију верзију и да имате администраторски налог.

1] Проверите са екстензијама

Поправи црни екран који трепери Мицрософт Едге

Екстензије могу бити у сукобу; Да бисте сазнали, најбоље је да онемогућите сва проширења и проверите да ли се проблем и даље јавља.

Отворите прегледач, кликните на икону проширења и кликните на Управљај екстензијама. Онемогућите сва проширења, затворите прегледач и поново га покрените. Проверите да ли проблем и даље постоји.

лоцквиндовс

Ако не, омогућите проширења једно по једно и процените свако од њих да бисте сазнали које од њих изазива проблем. Када га пронађете, деинсталирајте га, омогућите друге и проверите да ли постоје неки други проблеми.

2] Онемогућите хардверско убрзање

омогући онемогућавање хардверског убрзања

Прегледач подржава хардверско убрзање за бржу обраду засновану на ГПУ-у. Тако да ће вам добро доћи за видео записе високог квалитета, игре претраживача, репродукцију звука високог квалитета итд.

Неки корисници су пријавили да би онемогућавање хардверског убрзања у Едге претраживачу могло да реши проблем. У ствари, ако видите проблем у било ком претраживачу, можете га онемогућити за њега. Ево локације хардверског убрзања:

  • Едге Сеттингс > Систем & Перформанце
  • Подешавања Гоогле Цхроме-а > Напредно
  • Фирефок подешавања > Опште > Перформансе

Након тога, поново покрените претраживач и проверите да ли имате ажурирање.

3] Ажурирајте графички драјвер

Ако екран трепери чак и када је претраживач затворен, онда је проблем можда у управљачком програму екрана. Мораћете да преузмете ОЕМ софтвер, а затим да ажурирате управљачки програм екрана. Не покушавајте да ажурирате користећи Виндовс Девице Манагер или Виндовс Упдате.

Пронађите свој ГПУ или модел матичне плоче, преузмите ОЕМ софтвер и инсталирајте га. Ово је најбоља опција да набавите најновији драјвер. Такође, не заборавите да поново покренете рачунар након што се ажурирање заврши.

4] Ресетујте Мицрософт Едге

Ресетујте Мицрософт Едге и погледајте да ли то помаже. Уверите се да сте изабрали да сачувате податке прегледања, као што су обележивачи које желите да задржите.

5] Остали предлози

Осим тога, можете покушати да потпуно затворите претраживач, укључујући и постојећи из системске палете; убијте Едге претраживач помоћу менаџера задатака; Освежите прегледач и проверите да ли постоје ажурирања за Виндовс.

обавештење о ажурирању за Виндовс 10

Трепћући црни екран Мицрософт Едге-а је веома неугодан. Не само да не можете да радите, већ збуњујете кориснике ако је проблем у ГПУ-у. Надам се да је пост био лак за разумевање и да вам је помогао да решите проблем. Ако још нешто ради за вас, поделите детаље.

Исправити: Црни екран смрти у Виндовс 11/10

Како очистити кеш у Едге-у?

Отворите Мицрософт Едге и кликните на мени са три тачке, а затим на подешавања. Идите на Подешавања > Приватност и услуге. Затим потражите дугме које може да обрише податке прегледања. Можете изабрати да обришете све или одређене веб локације.

Како да Едге ради у позадини?

Идите на 'Мицрософт Едге Сеттингс' и идите на 'Систем'. Потражите прекидач који омогућава претраживачу да настави да ради у позадини када је Мицрософт Едге затворен. Када га затворите, претраживач ће наставити да ради у позадини, тако да ће се брзо отворити следећи пут када га отворите.

Поправи црни екран који трепери Мицрософт Едге
Популар Постс