Најбољи модови за Но Ман'с Ски доступни за ваш рачунар

Lucsie Mody No Man S Sky Dostupnye Dla Vasego Pkнедефинисан

Заједница модова за Но Ман'с Ски је заиста напредовала и испоручила невероватан садржај од објављивања игре. Ево неких од најбољих модова за Но Ман'с Ски доступних за ваш рачунар. Први мод на нашој листи је Беттер Буилд Мод од кедхрина. Овај мод олакшава изградњу и управљање вашом базом, као и да вам даје већу контролу над изгледом ваших структура. Ако сте тип играча који воли да проводи много времена усавршавајући своју базу, овај мод је неопходан. Још један сјајан мод је Беттер Стораге Мод од љроса. Овај мод додаје игрици низ нових опција за складиштење, укључујући ормарић за предмете који може да држи до 60 предмета и нови тип сандука који може да ускладишти до 300 предмета. Ако вам често понестаје простора за складиштење, овај мод ће вам бити спас. Мод за побољшану графику компаније Ракдиам је обавезан за сваког играча који жели да побољша визуелни изглед игре. Овај мод прави бројне промене у осветљењу и ефектима накнадне обраде игре, што резултира много привлачнијим искуством. Коначно, Инфините Инвентори Мод од абц123 је обавезан за сваког играча који жели да повећа свој инвентарни простор. Овај мод вам омогућава да носите бесконачан број предмета, што је изузетно корисно за гомилање материјала за израду или прикупљање ретких ресурса. Ово су само неки од најбољих доступних модова за Но Ман'с Ски. Са толико сјајних модова које можете изабрати, нема разлога да не покушате да модификујете игру и видите око чега је сва гужва.Ничије небо је једна од најбољих игара доступних тренутно. Почела је контроверзан живот када је први пут изашла за Виндовс и ПлаиСтатион 4 2016. Игра се од тада појавила на другим платформама као што је Ксбок, али оно што је још боље је то што се много побољшала. Програмери су преокренули брод и претворили Но Ман'с Ски у видео игру коју вреди играти. Многи проблеми су поправљени до тачке у којој се игра чини потпуно новом. Овај пост наводи неке од најбољи модови за Но Ман'с Ски доступно за ваш Виндовс рачунар.Најбољи Но Ман

Најбољи модови за Но Ман'с Ски за Виндовс ПЦ

Са новооткривеном популарношћу Но Ман'с Ски, људи су одлучили да креирају модове за игру. Онда је питање, који су најбољи модови који су тренутно доступни за играње? Па, на то је тешко одговорити, али ћемо разговарати о нашим фаворитима, а онда је на вама да одлучите.  1. Мод за брзу акцију
  2. Стил сенчења ћелија два
  3. Схут Уп Мод
  4. Заузет простор мод
  5. Мод за ниски лет
  6. Мод дубоког свемира
  7. Пројекат кромпир
  8. Ретро двоглед 80-их

1] Брза акција Мод

Мод за брзу акцију

Програмери игре одлучили су да корисници притисну и задрже дугме како би извршили неколико кључних радњи у игри. Није савршен, због чега је мод Фаст Ацтионс креиран да олакша обављање свакодневних задатака него раније.

Преузмите мод за брзе акције путем НекусМодс бесплатно.Виндовс 10 заглављен на екрану за пријављивање

2] Други стил сенчења ћелија

Постоје играчи који нису импресионирани изгледом Но Ман'с Ски. Ако спадате у ову категорију, онда предлажемо да користите мод познат као Стиле Целл Схадинг Тво. Као што име сугерише, мења изглед и осећај игре у нешто што више личи на Бордерландс. Савршен мод за оне који више воле изглед сенчења ћелија у видео играма.

Преузмите стил Целл Схадинг Тво преко Модови за видео игре Веб сајт.

3] Мод Схут Уп

Схут Уп Мод

Да ли вас нервира што вас егзоодело стално подсећа? Не брините јер можете лако да преузмете и инсталирате Схутуп мод. Са овим модом, играчи могу искључити појединачне звукове у свом инвентару како би путовали на више планета без честих упозорења.

Преузмите мод Схутуп са НекусМодс одмах.

4] Буси Спаце Мод

Заузет простор мод

Волимо оно што Но Ман'с Ски нуди, али озбиљно, зашто је свемир тако досадан? То је скоро празна љуска због недостатка људских играча и живих бића са којима би могли да комуницирају ван трговаца. Сада, да би помогли у решавању овог проблема, људи могу да користе мод Бусиер Спаце, који је дизајниран да повећа саобраћај на отвореном простору.

Овај мод ће додати три пута више трговачких поена и прелетања планете у поређењу са оригиналном игром. На отвореном простору има чак четири пута више распона, као и пораст броја пирата. Поред тога, број свемирских битака ће се такође повећати, па ако желите више акције и мање мира, мод Бусиер Спаце је ваш пријатељ.

Преузмите мод Бусиер Спаце преко НекусМодс .

5] Мод ЛовФлигхт

Мод за ниски лет

Рани трејлери за Но Ман'с Ски показали су способност играча да лете својим свемирским бродом близу земље. Нажалост, финална игра није довела ову функцију у први план заједно са многим другим стварима. Добра вест је да постоји мод познат као ЛовФлигхт који даје играчима могућност да лете ниско до земље, па чак и да сруше свој брод.

Играчи такође могу да лете својим свемирским бродовима под водом ако то желе, што је по нашем скромном мишљењу лепо.

Преузмите мод ЛовФлигхт преко НекусМодс бесплатно.

6] Дееп Спаце Мод

Као што смо поменули горе, нема много простора у Но Ман'с Ски, али би могло бити боље. Ако желите да простор више личи на простор који познајемо, требало би да испробате мод Дееп Спаце. Има за циљ да потамни простор уклањањем нежељене светлости и боје. Не само то, већ и, између осталог, мењање изгледа неба на планетама.

Преузмите мод Дееп Спаце преко НекусМодс одмах.

7] Потато Мод Пројецт

Немају сви моћан рачунар за игре који може да се носи са било којим задатком. Ако спадате у ову категорију, али ипак желите да играте Но Ман'с Ски, морате да преузмете Пројецт Потато, мод савршен за кромпир рачунаре.

Овај импресиван мод омогућава играчима да смање резолуцију игре. Мод такође уклања доста унапред подешених подешавања и ефеката између многих других ствари. Након покретања мода, игра може да ради при 30 сличица у секунди на слабим лаптоповима.

Преузмите мод Пројецт Потато са сајта НекусМодс Форум.

8] Ретро двоглед из 80-их мод

Ако желите да драстично промените изглед Но Ман'с Ски, и ако вам се свиђа изглед филмова из 80-их, размислите о преузимању мода познатог као Ретро двоглед из 80-их. Одлично за оне са носталгичним укусом.

Имајте на уму да ће ово променити вид само када користите двоглед/скенер. Са наше тачке гледишта, то је прилично креативно и заиста нам се допада.

Преузмите мод за ретро двоглед из 80-их путем НекусМодс .

Може ли се Но Ман'с Ски модификовати на рачунару?

Да, ПЦ верзија Но Ман'с Ски може се лако модификовати, а овај чланак је доказ за то. Модови се могу користити за додавање средстава игре и уношење промена у функције.

Можете ли добити забрану због модификације Но Ман'с Ски?

Све зависи од врсте мода. На пример, мод који мења графику и побољшава игру неће забранити играчу, али било који мод који промени начин игре до тачке у којој постаје варање ће имати немилосрдну забрану чекића.

читати : Најбољи Циберпунк 2077 модови на које треба да пазите.

Нико
Популар Постс