Како повезати Виндовс ПЦ са Целлулар планом мобилног налога

Kako Povezati Vindovs Pc Sa Cellular Planom Mobilnog NalogaОвај пост ће вам показати како да повежите Виндовс ПЦ са Целлулар планом мобилног налога . Омогућавање коришћења мобилних података ће вам омогућити да приступите интернету на рачунару у покрету и искористите своје мобилне податке за различите задатке. Наставите да читате овај пост да бисте сазнали како то можете да урадите. Повежите Виндовс рачунар са мобилним планом мобилног налогакако одбити виндовс 10

Како повезати Виндовс рачунар са мобилним планом мобилног налога?

Пратите ове кораке да бисте почели да користите мобилни план свог мобилног налога на рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10:

 1. Прво, уверите се да је ваш уређај повезан на интернет везу. То је зато што је за обављање задатка потребна добра интернет веза.
 2. Притисните Виндовс + И за отварање Подешавања и идите до Мрежа и интернет > Целлулар > еСИМ профили .
 3. Испод Додајте еСИМ профил од свог мобилног оператера , изаберите Додај профил и претражите доступне профиле. Такође можете да користите активациони код свог мобилног оператера да бисте подесили еСИМ.
 4. Када додате еСИМ на свој Виндовс уређај, кликните на Мрежа икону и изаберите Мобилни > Повежите се са пакетом за пренос података .
 5. Апликација Мобиле Планс ће се сада отворити; кликните на Повежите се на мрежу са мобилним подацима и изаберите Следећи .
  • Сада, ако мобилни оператер нуди планове, кликните на Настави да посетите веб локацију свог оператера да бисте се пријавили са својим мобилним налогом и додали свој уређај свом налогу.
  • Међутим, ако нема понуђених планова, изаберите новог мобилног оператера на екрану Изаберите мобилног оператера да бисте се одмах повезали и кликните на Настави . Затим отворите веб локацију свог оператера, подесите нови налог и изаберите план.
 6. Сада сте успешно повезали свој Виндовс рачунар са Целлулар планом вашег мобилног налога.

Надам се да ово помаже.Читати: Како деинсталирати апликацију Мобиле Планс у Виндовс-у

Како да повежем своје мобилне податке са Виндовс рачунаром?

Да бисте повезали мобилне податке са Виндовс рачунаром, кликните на икону Мрежа и изаберите Целлулар. Сада ће се појавити име оператера чији сте еСИМ конфигурисали; овде кликните на Повежи се са планом података. Даље, пријавите се на веб локацију свог оператера и додајте свој уређај.

Како могу да делим своје мобилне податке са мобилног на рачунар?

Најчешћи метод за дељење мобилних података са рачунаром је коришћење Ви-Фи приступне тачке вашег паметног телефона. Осим тога, можете да користите и УСБ и Блуетоотх привезивање за дељење интернет везе. Повежите Виндовс рачунар са мобилним планом мобилног налога
Популар Постс