Исправите грешку НЕТВОРК_ФАИЛЕД у прегледачу Цхроме

Fix Network_failed Error Chrome Browser

Ако наиђете на грешку НЕТВОРК_ФАИЛЕД у Гоогле Цхроме веб продавници када покушате да преузмете апликације или проширења из Цхроме веб продавнице, погледајте ову исправку!

Поздрав свима, Ако имате проблема са грешком „НЕТВОРК_ФАИЛЕД“ у Гоогле Цхроме-у, не брините, нисте сами. Ово је прилично честа грешка коју може изазвати неколико различитих ствари. Срећом, обично је прилично лако поправити. У овом чланку ћемо проћи кроз неке од најчешћих узрока ове грешке и како их поправити. Ако и даље видите грешку „НЕТВОРК_ФАИЛЕД“ након што сте испробали сва решења у овом чланку, слободно се обратите нашем тиму за подршку за даљу помоћ. Хвала вам на читању и срећно!преглед исписа речи

Гоогле Цхроме веб продавница је одличан ресурс за преузимање апликација и додатака у вези са Цхроме-ом. Међутим, неки корисници су пријавили да када су покушали да преузму апликације и екстензије, наишли су на поруку - Дошло је до грешке, НЕТВОРК_ФАИЛЕД .НЕТВОРК_ФАИЛЕД грешка у Гоогле Цхроме веб продавници

НЕТВОРК_ФАИЛЕД Цхроме

За неке кориснике, проблем је повезан са више апликација и екстензија, док други тврде да не могу ништа да преузму са Цхроме-а. Главни узроци проблема су застарели Цхроме прегледач, малвер, адвер, отмичар прегледача и преоптерећени директоријум за преузимање.  1. Ажурирајте Гоогле Цхроме на најновију верзију
  2. Покрените уграђени алат за чишћење Гоогле Цхроме-а.
  3. Покрените скенирање малвера вашег система.
  4. Промените фасциклу за преузимање
  5. Ресетујте Цхроме.

Да бисте решили овај проблем, испробајте следећа решења у низу:

1] Ажурирајте Гоогле Цхроме на најновију верзију

Многи корисници су то потврдили ажурирају свој Гоогле Цхроме прегледач до најновије верзије помогао је у решавању проблема. Многе апликације и екстензије проверавају да ли постоје сертификати, а ако су стари, преузимање се зауставља.

2] Покрените Гоогле Цхроме уграђени алат за чишћење.

Један од разлога за разматрани проблем је зараза система отмичарима претраживача и малвером. Мало корисника зна да Гоогле Цхроме долази са уграђеном алатком која се може користити за чишћење таквог злонамерног софтвера. Како се користи Уграђени алат за чишћење Гоогле Цхроме-а прописно:Кликните на поступак Дугме, које су три вертикалне тачке у горњем десном углу прозора Фирефок-а.

Изабери Подешавања из менија.

Подешавања Гоогле Цхроме-а

ИН Подешавања прозоре, померите се надоле и кликните Напредно .

Последња опција би била Очистите рачунар . Кликните овде.

Очистите рачунар

хит наћи да започнете скенирање.

Покрените Гоогле алатку за чишћење

Овај алат може да уклони малвер из вашег система, посебно оне који утичу на ваш претраживач.

3] Покрените скенирање малвера вашег система.

Један од најчешћих разлога за проблем о којем се говори је присуство адвера, малвера који отима претраживач итд. Такав малвер се углавном преузима када преузмете бесплатни софтвер и заборавите да поништите поља за потврду за додатне програме. Такав малвер се може уклонити помоћу добро познатог антивирусног софтвера.

4] Промените фасциклу за преузимање

Ако је локација за преузимање пуна или више није доступна, ниједна апликација или проширење из Гоогле Цхроме продавнице не могу се преузети. Стога, ако наиђете на грешку НЕТВОРК ФАИЛЕД, размислите о промени локације за преузимање на следећи начин:

Отвори Подешавања прозор као што је описано у решењу 2 и кликните Напредно на дну.

Померите се надоле до Преузимања и кликните на + Уреди .

цандиопен

Промените локацију за преузимање

Од Моод прозор, изаберите нову локацију.

Локација учитавања

Преферирајте место које бисте радије оставили на дужи период.

5] Ресетујте Цхроме

Ако горња решења не функционишу, можете направити резервну копију обележивача, подешавања претраживача итд., а затим ресетујте Цхроме претраживач - а ако и то не успе, ручно преузмите екстензију и учитајте је.Ово Преузимање дугме на веб страници које можете користити у ту сврху.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс