ЕкпрессВПН се не повезује аутоматски на интернет

Ekpressvpn Se Ne Povezuje Automatski Na InternetДа ли је ваш ЕкпрессВПН се не повезује на интернет на Виндовс рачунару? ЕкпрессВПН је комерцијални ВПН софтвер који можете користити да заштитите своју приватност и безбедност на мрежи. То је широко коришћени ВПН клијент за Виндовс који вам омогућава да анонимно и безбедно претражујете интернет. Међутим, неки корисници су пријавили да ЕкпрессВПН једноставно неће радити исправно на њиховим рачунарима. Не повезује се аутоматски на интернет и стално се суочавају са проблемима прекида везе. ЕкпрессВПН се не повезује аутоматски на интернет

Неки од погођених корисника и даље доживљавају „ Није могуће повезати се” поруке о грешци. И многи корисници су пријавили да се заглаве у стању „повезивања“ и да им је за повезивање потребно вечно. Док се ВПН за неке од њих насумично искључује

Да бисте омогућили да се ЕкпрессВПН аутоматски повеже на интернет, можете да конфигуришете његова подешавања у складу са тим. Прво отворите ЕкпрессВПН и кликните на дугме менија са три траке. Након тога, додирните Опције и на картици Опште означите Покрените ЕкпрессВПН при покретању оперативног система Виндовс и Повежите се на последњу коришћену локацију када се ЕкпрессВПН покрене кутије. То ће омогућити ЕкпрессВПН-у да аутоматски повеже ЕкпрессВПН са интернетом до последње коришћене локације сервера када покренете рачунар.гоогле фотографије форсирају препознавање лица

Међутим, ЕкпрессВПН се једноставно не повезује на интернет за неке кориснике. Овај проблем може бити резултат бројних фактора. Највероватније ће бити узроковано ако је ваша интернетска веза лоша или постоје неки други проблеми са мрежном везом. Али, могу постојати и разни други разлози за проблем. Можда ћете се суочити са овим проблемом када користите застарелу верзију ЕкпрессВПН-а. До тога може доћи и ако апликација нема потребне дозволе за приступ да би се исправно покренула.

Ваш антивирус би могао бити још један потенцијални узрок зашто се ЕкпрессВПН не повезује на интернет. Можда блокира ВПН клијента да успостави успешну везу са сервером. Осим тога, ако се ваша тренутна локација ВПН сервера одржава, овај проблем ће се појавити. Проблеми са ВПН протоколом могу бити још један разлог за исти проблем.

У сваком случају, ако имате проблем „ЕкпрессВПН се не повезује на интернет“, овај пост је све што вам треба. Овде ћемо вам показати више метода да се решите проблема. Дакле, без много одлагања, почнимо са исправкама.ЕкпрессВПН се не повезује аутоматски на интернет

Прво можете покушати да поново покренете рачунар ако се ЕкпрессВПН не повезује аутоматски на интернет или не ради на вашем Виндовс рачунару. Ако се проблем настави, можете користити следеће исправке да бисте решили проблем:

 1. Проверите своју интернет везу.
 2. Уверите се да сте инсталирали најновију верзију ЕкпрессВПН-а.
 3. Покрените ЕкпрессВПН као администратор.
 4. Промените локацију ВПН сервера.
 5. Промените свој ВПН протокол.
 6. Дозволите ЕкпрессВПН преко антивирусне или онлајн безбедносне апликације.
 7. Контактирајте званични тим за подршку ЕкпрессВПН-а.

1] Проверите своју интернет везу

Пре свега, морате бити сигурни да је ваш интернет у исправном стању. Овај проблем ће вероватно бити узрокован ако је ваш интернет слаб или нестабилан или ако се интернет стално прекида. Дакле, тестирајте своју интернет везу, проверите њену брзину и уверите се да немате проблема са мрежном везом.

Такође можете укључити свој мрежни уређај, тј. рутер, да бисте обрисали кеш рутера који би могао да узрокује проблем. Да бисте то урадили, искључите рутер и искључите га из главног прекидача. Након тога сачекајте неко време да се охлади. Затим повежите кабл за напајање и укључите га. Сада повежите свој рачунар на интернет и погледајте да ли се ЕкпрессВПН сада аутоматски повезује на интернет или не. Осим тога, можете решите проблеме са ВиФи мрежом ако их има.

Ако ваша интернетска веза ради добро, пређите на следећу исправку да бисте решили проблем.

Читати: ВПН узрокује пад рачунара или замрзавање .

2] Уверите се да сте инсталирали најновију верзију ЕкпрессВПН-а

Овај проблем може бити узрокован због чињенице да користите застарелу верзију ЕкпрессВПН-а. Стога се топло препоручује да инсталирате најновију верзију овог ВПН софтвера. Са новим ажурирањима, претходне грешке и проблеми су адресирани и поправљени. Такође, најновија верзија има нове и побољшане функције. Дакле, требало би да одмах ажурирате ЕкпрессВПН, а затим видите да ли се повезује на интернет или не. Можете преузети најновију верзију ЕкпрессВПН-а и затим је инсталирати на свој систем.

Ако већ користите ажурирану верзију, а проблем остаје исти, можете прећи на следеће решење да бисте решили проблем.

3] Покрените ЕкпрессВПН као администратор

Апликација ЕкпрессВПН можда не ради исправно због недостатка администраторских права за покретање апликације. Одређене радње и задаци захтевају пуне администраторске привилегије. Ако се ВПН софтвер не повезује или наставља да се прекида, то може бити узроковано недостатком потребних дозвола за приступ. Стога, ако је сценарио применљив, можете једноставно покренути ЕкпрессВПН са администраторским правима да бисте решили проблем.

Ево корака да то урадите:

 • Прво затворите ЕкпрессВПН и уверите се да ниједан повезани процес не ради у позадини користећи Таск Манагер .
 • Сада кликните десним тастером миша на ЕкпрессВПН пречицу на радној површини и изаберите Својства опцију из контекстног менија који се појави.
 • Након тога, пређите на Компатибилност картицу и означите поље за потврду тзв Покрените овај програм као администратор .
 • Затим притисните тастер Примени > ОК дугме да сачувате промене.
 • Коначно, поново покрените ЕкпрессВПН и погледајте да ли је проблем решен.

Читати: Интернет се прекида када се ВПН повеже .

4] Промените локацију ВПН сервера

Такође можете покушати да се пребаците на другу локацију ВПН сервера ако имате проблема са тренутном локацијом. Можда је привремени проблем са тренутно изабраном локацијом сервера који узрокује проблем са везом у ЕкпрессВПН-у. Дакле, ако се сценарио примењује, проблем се може решити повезивањем на другу локацију сервера. Ево како то можете да урадите:

 • Прво отворите ЕкпрессВПН и кликните на дугме менија са три тачке које се налази поред тренутне локације сервера.
 • Сада можете да видите више локација на картицама Препоручене и Све локације. Најбољи избори ЕкпрессВПН-а за вас се појављују у одељку Препоручено. Такође можете ручно тражити жељену локацију користећи оквир за претрагу. Једноставно додирните локацију сервера на коју желите да се повежете.

Проверите да ли се ЕкпрессВПН повезује на интернет или не. У случају да се и даље суочавате са истим проблемом, можете кренути даље и користити следећу исправку.

5] Промените свој ВПН протокол

Следећа ствар коју можете да урадите да решите проблем је промена ВПН протокола. ВПН протоколи су процедуре за то како ће ваш рачунар или неки други уређај бити повезан са ВПН сервером. Подразумевано је постављено на Аутоматски опција протокола. Међутим, пошто се ЕкпрессВПН не повезује правилно са опцијом Аутоматског протокола, можете покушати да је промените и видите да ли је проблем решен. Ево корака да то урадите:

 • Прво покрените ЕкпрессВПН и кликните на дугме менија са три траке.
 • Сада, изаберите Опције и идите на Протокол картицу у отвореном прозору.
 • Затим изаберите један од доступних протокола, укључујући Лигхтваи – ТЦП, Лигхтваи – УДП, ОпенВПН – ТЦП, ОпенВПН – УДП , и ИКЕв2 .
 • Након тога, притисните дугме ОК да бисте сачували промене.
 • На крају, погледајте да ли се апликација правилно повезује на интернет или не.

Можете покушати да промените ВПН протокол више пута и видите да ли неки од њих ради за вас.

види: Решите проблеме и проблеме који ВПН не ради у оперативном систему Виндовс .

6] Дозволите ЕкпрессВПН преко ваше антивирусне или онлајн безбедносне апликације

Овај проблем би могао бити олакшан због вашег презаштићеног антивирусног пакета. Можда блокира ВПН везу и стога ЕкпрессВПН не може да се повеже на интернет. Сада, ако желите да проверите да ли је проблем заиста покренут због вашег антивируса, онемогућите га на неко време, а затим анализирајте да ли ЕкпрессВПН ради добро или не. Ако јесте, можете бити сигурни да је проблем у вашем антивирусу.

није у могућности да отвори веб локацију

Не препоручујемо вам да искључите антивирусни програм јер ће он позвати вирусе и малвер у ваш систем. Дакле, ако желите да ЕкпрессВПН ради без икаквих сметњи, додајте програм на листу изузетака вашег антивируса. Да бисте то урадили, само морате да отворите подешавања изузетака или искључења у свом антивирусном програму, а затим на листу додате главни извршни фајл ЕкпрессВПН-а. Ово ће трајно решити проблеме са везом.

У случају да ваш заштитни зид узрокује проблем, можете дозволите ЕкпрессВПН преко заштитног зида и видите да ли је проблем решен. За онлајн безбедносне апликације, можете да поставите ниво безбедности на Средњи, дозволите изузетак за УДП портове 1194 до 1204 и подесите безбедносну апликацију да верује ЕкпрессВПН-у.

види: Поправите да Доубле ВПН не ради у ВПН апликацијама на Виндовс-у .

7] Контактирајте званични тим за подршку ЕкпрессВПН-а

Последње средство за решавање овог проблема је да контактирате званични тим за подршку ЕкпрессВПН-а. Они ће вам помоћи са водичем за решавање проблема да бисте решили проблем. Само пошаљите своје дијагностичке информације тиму за подршку ЕкпрессВПН-а да бисте им омогућили да правилно анализирају проблем. Они ће вам се јавити са решењима.

Како да спречим да се мој ВПН аутоматски искључи?

Да бисте спречили да се ваш ВПН аутоматски искључи, тестирајте своју интернет везу и уверите се да немате проблема са мрежним повезивањем. Осим тога, уверите се да нема сметњи вашег антивируса или заштитног зида због чега се прекида веза. Ако је то случај, можете једноставно додати свој ВПН софтвер на листу изузетака вашег антивирусног програма или га дозволити преко заштитног зида.

Сада прочитајте: Прекидач за укидање ВПН-а и обфусковани сервери не раде .

 ЕкпрессВПН се не повезује аутоматски на интернет
Популар Постс